Marieke Laverman toont nieuw werk in atelier.

Marieke Laverman toont nieuw werk in atelier.

16 augustus 2020 Uit Door Admin

Normaal gesproken staat Marieke Laverman met haar atelier op de Zomerfair in Westervoort. Maar dit jaar moest zij iets anders verzinnen.

“Ik ben trots en blij met het resultaat, zeker met de rare maanden die er aan vooraf gingen” vat Marieke samen. Voor de schilderes is de expositie gelijk de start van het komende lesseizoen.

De in Westervoort wonende kunstenares houdt in eigen atelier een expositie van nieuw werk. Ook zij heeft door het Corona-virus het roer flink moeten omgooien de afgelopen maanden.

Toen in maart haar lessen ineens stopten, kreeg ze ongepland volop tijd om eigen werk te schilderen. Ze pakte haar oude liefde voor aquarel weer op en begon ook te experimenteren met tekenmateriaal erbij. Verschillende seizoens-bloemen en bomen stonden model. Dit werk kunt u nu in haar atelier komen zien, samen met olieverfschilderijen van vorig jaar.

U bent welkom op 15 en 16 augustus, 21 tot en met 23 augustus en 28 tot en met 30 augustus aan de Goltackers 85, Westervoort van 12.00 – 17.00 uur.

Toegang gratis. Wél graag even bellen van te voren: 06-250 737 23.

www.mariekelaverman.nl