Manege Ten Bosch nodigt u uit voor een Open Dag

Manege Ten Bosch, gelegen aan de IJsseldijk 92 in Westervoort, opent op zondag 24 september haar deuren voor een onvergetelijke Open Dag. Voor iedereen die altijd al eens heeft gedroomd van het berijden van een pony of paard, en voor alle liefhebbers en geïnteresseerden in de paardenwereld, belooft deze dag een waar festijn te worden.

De Open Dag begint om 14.00 uur en duurt tot 17.00 uur. Tijdens dit evenement zullen ervaren ruiters van Manege Ten Bosch verschillende spectaculaire optredens verzorgen. Ook kunt u genieten van een demonstratie grondwerk en zelfs deelnemen aan een workshop paardenmassage.

Naast het bewonderen van de optredens biedt de Open Dag een scala aan activiteiten voor bezoekers van alle leeftijden. De kinderen kunnen deelnemen aan diverse spellen, een foto maken met een pony of zelfs een ritje maken, knutselen, zich laten schminken of een fotoshoot doen.

Er zullen verschillende stands aanwezig zijn, waaronder een stand met tweedehands paardenspullen. Voor diegenen die interesse hebben in paardrijlessen, staat er een informatiestand klaar om al uw vragen te beantwoorden. Kortom, dit evenement is een uitgelezen kans om de wereld van de paardensport te ontdekken en te genieten van een gezellige dag uit.

Wij heten u van harte welkom op zondag 24 september om samen met ons te genieten van deze bijzondere dag vol pony- en paardenplezier. Kom en ontdek de betoverende wereld van Manege Ten Bosch!

Over Manege Ten Bosch

Manege Ten Bosch is een toonaangevend paardensportcentrum in Westervoort, waar zowel beginners als ervaren ruiters welkom zijn. De manege biedt diverse faciliteiten voor ruiters met speciale zorgbehoeften. Bovendien is de manege een ideale plek voor de stalling van uw paard of pony. Regelmatig organiseert Manege Ten Bosch wedstrijden in samenwerking met Rijvereniging en Ponyclub De Nijgraaf, die zich op dezelfde locatie bevindt.

Voor meer informatie, bezoek de website op www.manegetenbosch.nl of via Facebook.