Lunch op maandag bij Inloophuis De Herberg

Het is vanaf heden mogelijk om bij Inloophuis De Herberg te lunchen op maandag. Bezoekers zijn welkom vanaf elf uur. Om 12.15 uur is de tafel gedekt en kan er gegeten worden. De lunches worden tot en met augustus dit jaar eens per 2 weken verzorgd. Vanaf september is het mogelijk om wekelijks te komen lunchen. 

Martinique Walraven, coördinator bij Inloophuis De Herberg: “We zien dat onze warme maaltijd goed bezocht wordt en erg wordt gewaardeerd door onze bezoekers. Eten zorgt voor samenkomst en samen eten is gezelliger dan alleen. We spelen hiermee in op de behoefte aan gezelschap van mensen en dragen zo bij om eenzaamheid te voorkomen. Door de lunch tegen een laag tarief aan te bieden, kunnen ook mensen met een laag inkomen bij ons mee eten.”

Kosten voor de lunch zijn 1 euro of wat men kan missen. Mensen moeten zich wel vooraf aanmelden, zodat er met de inkoop rekening gehouden kan worden. Aanmelden kan via een mail aan info@inloophuisdeherberg.nl of door binnen te lopen tijdens openingstijden. 

De openingstijden van Inloophuis De Herberg zijn:
Maandag: 11.00 – 14.00 uur (eens per twee weken – vanaf september 2023 wekelijks)
Dinsdag 9.30 – 12.00 uur
Woensdag 9.30 – 12.00 uur
Donderdag 14.00 – 16.00 uur
Vrijdag 10.00 – 12.00 uur