Longpunt Arnhem/Liemers organiseert weer een interessante bijeenkomst!

Longpunt Arnhem-Liemers nodigt u uit voor een ontspannen en informatieve bijeenkomst. Longpunt Arnhem-Liemers fungeert als een gezellige en informele ontmoetingsplek voor mensen met chronische longziekten, mantelzorgers, familieleden, zorgverleners en geïnteresseerden. Het initiatief wordt gedragen door vier enthousiaste vrijwilligers, waaronder drie verpleegkundigen en een ervaringsdeskundige, die gezamenlijk deze bijeenkomsten organiseren.

Vier keer per jaar komen we samen in De Stek in Duiven, waarbij elke bijeenkomst een ander thema heeft met een uitgenodigde gastspreker, variërend van longartsen tot longverpleegkundigen, ergotherapeuten en fysiotherapeuten. Tevens is er gelegenheid om ervaringen en tips te delen met medebezoekers die vergelijkbare ervaringen hebben. Dit alles in een aangename sfeer.

Op op 13 september verwelkomen we u graag in De Stek in Duiven. De bijeenkomst vindt plaats van 14.00 tot 16.00 uur, met inloop vanaf 13.45 uur. Het onderwerp van deze bijeenkomst is:*

Het vergroten van veerkracht: Omgaan met verlies van gezondheid

Deze sessie wordt ondersteund door Auke Poppen, geestelijk verzorger bij Rijnstate.

Als u reeds vragen heeft voor Auke, bent u van harte welkom om deze vooraf aan ons door te geven!

Indien u wilt deelnemen aan deze bijeenkomst, kunt u zich aanmelden via ons e-mailadres: arnhemliemers@longpunt.longfonds.nl, of op onze Facebook-pagina: https://www.facebook.com/LongpuntArnhemLiemers/.

We kijken er naar uit u te mogen begroeten op op 13 september! De bijeenkomst vindt plaats bij De Stek, Rijksweg 53, 6921 AC Duiven. Er is parkeergelegenheid voor de deur met de blauwe kaart. Deelname en consumpties zijn gratis. Wij willen u vriendelijk verzoeken tijdens deze bijeenkomst geen parfum of andere geurtjes te gebruiken.

Met vriendelijke groet,

Riekje, Margreet, Ans en Nancy Longpunt Arnhem/Liemers