Lichtjesavond in Westervoort

Lichtjesavond in Westervoort

24 oktober 2018 Uit Door Admin

Het is op veel plaatsen in Nederland een goede gewoonte geworden om op 2 november lichtjes aan te steken om een dierbaar persoon te gedenken. Ook in Westervoort willen wij deze gelegenheid bieden.

Een lichtjesavond om herinneringen aan dierbaren te delen, om verbondenheid te voelen, gemis tastbaar te maken, stil te zijn, er weer even over kunnen praten….. Dat willen we graag bereiken.

U kunt zo maar binnenlopen om een kaarsje aan te steken, voor u zelf of voor een ander. Ook kunt u een wens of herinnering op een kaartje schrijven en dat in de herinneringenboom hangen. Er wordt koffie, thee en chocolademelk geschonken. Het is bedoeld voor álle inwoners van Westervoort en u bent helemaal vrij om er op uw manier invulling aan te geven.

Het vrouwenkoor Colours treedt op, een enthousiast koor uit Westervoort met Elly Nijntjes als dirigente. Hun bijdrage zal deze avond extra glans geven. Er worden gedichten voorgelezen en er zal stilte zijn. Er is ook gelegenheid om zelf iets voor te lezen wat u omtrent dit onderwerp geraakt heeft. Deze avond wordt gehouden in de Protestantse Werenfriedkerk,  Dorpstraat 61 te Westervoort.

De kerk is open van 19.00 uur tot 21.00 uur. U bent allen hartelijk welkom.

Hetty Alewijnse, Ine Driesprong, Arjen Hiemstra, Annie Jacobs, Marjon Meulenbrugge.