Lever je statiegeldflesjes en -blikjes in op het Dorpsplein in Westervoort

Lever je statiegeldflesjes en -blikjes in op het Dorpsplein in Westervoort

16 december 2023 Uit Door Admin

Heel Gelderland komt deze maand in actie voor Stichting Opkikker. Er worden zoveel mogelijk statiegeldblikjes- en flesjes ingezameld voor dit goede doel, om gezinnen weer te laten stralen. Daarom trekt Omroep Gelderland de komende week de provincie in! Op vrijdag 22 december is ons blikmobiel van 14.00 tot 16.00 uur te vinden op Dorpsplein 26 in Westervoort. Kom langs en lever jouw flessen en blikjes in! 

Van 18 t/m 24 december zijn presentatoren Frank Oosterwegel en Esther Stegeman op verschillende plekken in Gelderland te vinden met hun opvallende blikmobiel. Kom gezellig bij ze langs en doneer jouw statiegeld. Of je nu maar drie flesjes thuis hebt liggen, of een krat vol: ieder flesje of blikje telt! 

Kerst vier je samen
De statiegeldactie voor Stichting Opkikker is onderdeel van het tv-programma Kerst vier je samen. Benieuwd hoeveel geld er uiteindelijk wordt opgehaald voor Stichting Opkikker? Kijk dan vanaf 18 december iedere dag om 17.15 uur naar Kerst vier je samen op TV Gelderland. 

Stichting Opkikker
Stichting Opkikker geeft lichtpuntjes aan een gezin waarvan één of meerdere kinderen ziek zijn. Met speciale Opkikkerdagen wordt een gezin een hele dag in de watten gelegd. De stichting ontzorgt hen met een activiteitenprogramma dat helemaal is gebaseerd op de wensen en interesses van alle gezinsleden.  

Alle informatie over de actie is terug te vinden op gld.nl/actie. Van 18 t/m 24 december trekken we de provincie in, maar je kunt ook nu al statiegeldflessen en -blikjes doneren. Check alle inleverpunten in Gelderland of breng een bezoek aan Omroep Gelderland, aan de Rosendaalseweg 704 in Arnhem.