Langste straatnaam van Nederland staat in het Horsterpark in Duiven!

Langste straatnaam van Nederland staat in het Horsterpark in Duiven!

7 december 2019 Uit Door Admin

De langste straatnaam van Nederland is gisteren door wethouder Gemma Tiedink en de burgemeester van het Horsterpark onthuld! Het straatnaambord van 2,6 meter met de naam: Laan van de landinrichtingscommissie Duiven en Westervoort, staat nu in het Horsterpark.

Een mooie onthulling voordat drie dagen Dickens in de Liemers van start van start is gegaan. Dit jaar het 5de jaar voor Dickens in de Liemers.

Geschiedenis
De herinrichtingscommissie Duiven-Westervoort heeft zich bezig gehouden met ruilverkaveling tot de aanleg van fietspaden. Eén van de meest in het oog springende deelprojecten van de herinrichting was het ontwerp en de aanleg van het Horsterpark. Dit park is inmiddels uitgegroeid tot het groene uitloopgebied, waar inwoners van de gemeenten Duiven en Westervoort in groten getale en met veel plezier gebruik van maken.

Met de straatnaam: Laan van landinrichtingscommissie Duiven en Westervoort, wil men graag op een symbolische wijze een blijvende herinnering scheppen aan het belang van de landinrichtingscommissie voor de herinrichting van Duiven en Westervoort.