Kreatieve kring Westervoort start met cursus fotografie

Kreatieve kring Westervoort start met cursus fotografie

11 december 2015 Uit Door Admin

Westervoort – Op maandagavond 4 januari 2016 gaat de cursus fotografie voor beginners van start bij de Kreatieve Kring in Westervoort. De cursus bestaat uit zes lessen van 2 uur en wordt gegeven op maandagavond (1x per 2 weken) van 20.00-22.00 uur in Kulturhus de Nieuwhof, Rivierweg 1 in Westervoort.

Bij deze cursus is kennis van de camera en hoe deze te gebruiken de rode draad binnen de cursus. De docent besteedt aandacht aan technieken, zoals composiie, licht, scherptediepte en ‘het gevoel’. De spiegelreflex krijgt ruime aandacht. De lessen bestaan uit een uitleg van techniek en werkbesprekingen. Er wordt gewerkt in een ontspannen sfeer, waarbij iedereen betrokken wordt in het proces.

Bij de Kreatieve Kring kan men in januari ook instromen bij reeds lopende cursussen, zoals beeldhouwen, keramiek en diverse schilderscursussen. Informeer naar de mogelijkheden.
Voor aanmelding en informatie kunt u contact opnemen met Riky Rothengatter, tel. 026-3119659 of raadpleeg de website www.kreatievekringwestervoort.nl.