Korfbalvereniging Wesstar Start met Kangoeroe Klup voor kinderen van 4 tot 8 jaar

Korfbalvereniging Wesstar Start met Kangoeroe Klup voor kinderen van 4 tot 8 jaar

22 september 2020 Uit Door Admin

Zaterdag 12 september vond de eerste Kangoeroe Klup plaats bij Korfbalvereniging Wesstar. Acht kinderen van 4 tot 8 jaar deden enthousiast mee met de spelletjes in de zon op het korfbalveld aan de Achterse Weide in Westervoort. Er werd gerend en gesprongen als echte kangoeroes! Er werden ballen gerold, gevangen en in de korven gegooid. Na afloop was het tijd voor wat drinken met wat lekkers.

Ben jij tussen de 4 en 8 jaar oud en houd jij ook van (bal)spelletjes, sporten en gezelligheid? Kom dan ook meedoen met de Kangoeroe Klup! De eerstvolgende klups zijn op zaterdag 26 september en zaterdag 10 oktober van 9:00 tot 9:45 uur op het korfbalveld aan de Achterse Weide 1 in Westervoort. De eerste vijf keer mag je gratis meedoen. Ook ouders en broertjes en zusjes zijn van harte welkom om te komen kijken.

Wesstar is een betrokken sportvereniging met passie voor korfbal. Onze teams strijden in de competitie om het kampioenschap, maar samenspel en gezelligheid zijn minstens zo belangrijk. Iedereen is welkom bij Wesstar! Ben je ouder dan 8 jaar en heb je zin om te korfballen? Kom dan eens kijken bij een training (dinsdag- of donderdagavond) of wedstrijd (zaterdag- of zondagochtend) of neem contact op met onze secretaris via secretaris@wesstar.nl