Kopiëren en printen bij Computer Service Liemers

Kopiëren en printen bij Computer Service Liemers

23 maart 2015 Uit Door Admin

Westervoort 00000001Westervoort – Sinds korte tijd staat het kopieerapparaat niet meer bij de AH in Winkelcentrum De Wyborgh in Westervoort.

Twee Westervoortse bedrijven, te weten; ‘Computer Service Liemers’ en ‘ASC4’ hebben de handen ineen geslagen om de mogelijk weer beschikbaar te maken dat er ‘even een kopietje’ gemaakt kan worden en hebben het aantal faciliteiten zelfs uitgebreid naar moderne maatstaven.

Raycko van Hummel van Computer Service Liemers en Michiel Aalberts van ASC4 kennen elkaar al langere tijd en tijdens een zakenlunch werd gekeken naar een passende oplossing, waar de inwoners van Westervoort mee geholpen kunnen worden.

ASC4 is een bedrijf wat zich heeft gespecialiseerd in –complexe- print- en scanoplossingen in de zakelijke sector.

Omdat computer Service Liemers ook een detailhandelsfunctie heeft en een locatie met goede bereikbaarheid heeft, werd ervoor gekozen om in de winkelruimte een ultra-moderne multifunctionele kantoormachine te plaatsen. Deze machine biedt naast de bekende kopieerfunctie tevens de mogelijkheid om de kunnen printen, scannen en faxen. Alle faciliteiten zijn naar wens in kleur of zwart/wit te selecteren. Ook printen vanaf een USB-stick is mogelijk.

In een modern dorp als Westervoort kan een Westervoort 00000012afdruk/scanfaciliteit niet ontbreken. Al is het maar om een kopie van een legitimatie te kunnen maken, een belangrijk werkstuk van een student te kunnen printen of een aantal papieren documenten te scannen. Daarom werkt ASC4 graag mee aan dit initiatief! Wij vinden het zelfs belangrijk dat er meer keuze is in het aantal faciliteiten die er geboden kunnen worden, daarom bieden wij tevens een scanfunctie in onze apparatuur aan. Aldus; Michiel Aalberts, DGA van ASC4

Computer Service Liemers kan deze complete aanvulling in het assortiment goed gebruiken. Wij willen onze klanten graag goed ondersteunen met het verwerken van hun documenten. Met deze uitbreiding kunnen wij snel, efficiënt en kwalitatief hoogwaardige resultaten laten zien. Aldus; Raycko van Hummel, Computer Liemers Service.

Computer Service Liemers is gevestigd aan het Dorpsplein 12 in Westervoort