Koninklijke Vaderdag taPAs

Koninklijke Vaderdag taPAs

8 juni 2020 Uit Door Admin

Westervoort – Na het overweldigende succes én de reacties naar aanleiding van de Koninklijke Moederdagbrunch waarbij er meer dan 750 pakketten door moeders in ontvangst zijn genomen krijgt een vervolg.

De koninklijke bedrijven Zalencentrum Wieleman, Slagerij Hetterschijt en Echte Bakker Koenen hebben met ondersteuning van Johan Paape van Drukwerkplanet en Jonnie Mennings van Jumbo Mennings een bedrag van ruim 1500 euro bij elkaar gehaald voor de Stimulatie Cultuur Westervoort. Zie hieronder de foto van de uitreiking van de cheque.

V.l.n.r.: Johan Paape, Jonnie Mennings, Arjan Koenen, William Hetterschijt, Martijn Wieleman (achter), Arthur Boone (voor) en Dennis Bisseling.

Stimulatie Cultuur Westervoort werd vorig jaar tijdens het honderdjarig bestaan van Zalencentrum Wieleman door Martin en Martijn Wieleman opgericht. Het doel van de stichting is het bevorderen van het welzijn van de inwoners van Westervoort op sociaal, cultureel en maatschappelijk gebied in de ruimste zin van het woord. Sinds de oprichting van de stichting werden onder meer de honderdjarige muziekvereniging OBK en het veertigjarige Werenfriduskoor verrast met een donatie.

Een bestemming voor de huidige donatie is er nog niet maar suggesties zijn welkom volgens Stimulatie Cultuur Westervoort, Maar we houden zelf ook onze ogen en oren open volgens secretaris Marjolein Wilting maar iedereen die een goede bestemming weet kan contact opnemen.

Nu vond de stichting Stimulatie Cultuur Westervoort dat er eigenlijk wel een vervolg moest komen voor Vaderdag en die komt er dus ook. Een Koninklijke brunch voor de vaders, “taPAs voor Vaderdag”.

De drie Koninklijke bedrijven, Zalencentrum Wieleman, Slagerij Hetterschijt en Echte bakker Koenen zullen met ondersteuning door drukwerkplanet garant staan voor een heerlijk gevulde tafel welke staat voor een volledige maaltijd. Met asperge soep, culinaire koude taPAs specialiteiten, Dieverse spiesen in ovenschaal om warm te maken, breekbrood en een verrassing dessert met Aardbeien. Optioneel kun je een setje verschillende bieren incl. glas of een fles Rode of witte wijn er bij bestellen.

Bestel de taPAs via email: sscwestervoort@gmail.com, telefoon 026-3118218 of app 06-83253497 t/m 17 juni 18.00 uur en het wordt weer heerlijk Koninklijk genieten op vaderdag !! De brunch kun je ophalen op zondag 21 juni bij zalencentrum Wieleman tussen 11.00 uur en 13.00 uur. (mocht het niet mogelijk zijn voor u om het op te halen dan kunt u uw bestelling ook laten bezorgen.)

Deze actie is mede mogelijk gemaakt door Zalencentrum WielemanEchte Bakker Koenen., slagerij Hetterschijt en Drukwerkplanet!