Koningsdag in Westervoort

Kom op donderdag 27 april 2023 naar het centrum van Westervoort. De Koningsdag wordt gevierd met allerlei activiteiten voor jong en oud. De dag begint om 10.00 uur geheel traditioneel met een toespraak van de burgemeester, het vlag hijsen en het volkslied op het Dorpsplein. Aansluitend zijn er diverse activiteiten in het centrum.

Vrijmarkt
Op Koningsdag mag de kleedjesmarkt natuurlijk niet ontbreken! Heerlijk rondstruinen, verrast worden door iets leuks en aan het einde van de dag naar huis met je nieuwe, vaak onverwachte, aanwinst(en). De kleedjesmarkt is van 10.00 tot 13.00 uur op het Dorpsplein.

Podium
Vanaf 10.30 zal er op het podium op het Dorpsplein een kinderprogramma starten met o.a. de kindershow ‘Anders met Sander’ op het Dorpsplein.

Attracties
Dit jaar zal de spectaculaire stormbaan van maar liefst 50 meter weer opgesteld staan bij zalencentrum Wieleman. Er zijn diverse spellen te doen voor de kinderen, er wordt geschminkt, er is een voetbaldart, een pannaveld en een bowlingbaan. Voor de allerkleinsten is er een kleuterplein ingericht. Tot 17.00 uur kun je bij Wieleman terecht.

Weer of geen weer… het is één groot feest voor de hele familie! Voor jong en oud is er wel een activiteit of spel.