Koningsdag 2024

Koningsdag 2024

18 april 2024 Uit Door Admin

Kom op zaterdag 27 april 2024 naar het centrum van Westervoort. Koningsdag wordt gevierd met allerlei activiteiten voor jong en oud. De dag begint om 10.00 uur geheel traditioneel met een toespraak van de burgemeester, het vlag hijsen en het volkslied. Aansluitend zijn er diverse activiteiten op het Dorpsplein.

Podium
Vanaf 10.30 uur zal er op het podium op het Dorpsplein een programma starten met optredens van kindershow Anders met Sander, Dansstudio Kerima, Gymnastiekvereniging Aldo, Gitaarschool Westervoort en Balletschool Blanche. Vanaf 13.00 uur maakt DJ Twan van Beuningen er weer één groot feest van met hits en herkenbare meezingers voor jong en oud.

Vrijmarkt
Op Koningsdag mag een kleedjesmarkt natuurlijk niet ontbreken! Heerlijk rondstruinen, verrast worden door iets leuks en aan het einde van de dag naar huis met je nieuwe, vaak onverwachte, aanwinst(en). De kleedjesmarkt is vanaf 10.00 op het Dorpsplein. Wilt u zelf ook spullen verkopen? Dat kan! Aanmelden kan gratis via www.koningsdagwestervoort.nl.

Attracties
Ook dit jaar zijn er weer tal van spellen en attracties voor de kinderen! Denk aan grote springkussens, het kleuterplein, schminken, een ballonnenclown, ezeltje prikje en voetbaldarts. Voor ieder wat wils, en het beste van alles: alle activiteiten en optredens zijn gratis (m.u.v. eten en drinken)! Weer of geen weer, het wordt één groot feest voor de hele familie!