Kom schilderen in het atelier van Marieke Laverman

Kom schilderen in het atelier van Marieke Laverman

10 september 2021 Uit Door Admin

Je heerlijk onderdompelen in kunst. Zelf tekenen of schilderen? Of volg je liever een lezing? In het atelier van Marieke Laverman in Westervoort kan dat allemaal.

In haar atelier geeft ze teken- en schilderles aan kleine groepen. Het is een lekker ruim en licht atelier en de lessen sluiten aan bij het niveau van de cursist.

Vanaf 13 september beginnen de lessen weer. Er is keuze uit korte en lange cursussen.

Kort maar Krachtig: De series bestaan uit drie lessen en laten je verschillende schildermaterialen uitproberen. Ze zijn er in september/oktober (op maandagochtend) en oktober (op woensdagochtend).

Atelier-lessen: De lange cursussen lopen van september tot en met november (er is nog plek op woensdagavond). Hier volgen cursisten hun eigen interesse en helpt Marieke waar nodig. Er wordt getekend, geschilderd met aquarelverf, met acrylverf en olieverf.

Avond-workshops: Nieuw zijn een aantal ingeplande avonden waar bij minimale inschrijving van drie deelnemers de schilderavond doorgaat. Op verzoek kan daar een workshop in een bepaald onderwerp van gemaakt worden.

Lezingen: Kom je liever luisteren en genieten van andermans kunst? Dat kan bij de maandelijkse lezingen. De onderwerpen sluiten aan bij tentoonstellingen die in het land te zien zijn met stukjes kunstgeschiedenis erbij(op dinsdag- en vrijdagochtend).

Kijk voor alle cursussen op de website: www.mariekelaverman.nl of bel 06-25073723.

Locatie: Atelier Marieke Laverman, Goltackers 85 in Westervoort.

Start: vanaf 13 september.