Koeien weer in de wei bij Landwinkel IJsseloord

Koeien weer in de wei bij Landwinkel IJsseloord

22 april 2023 Uit Door Admin

De lente is weer begonnen, en dus mochten de koeien van Bart Lubbers, van Landwinkel IJsseloord, na een lange winter de wei weer in.

Het was weer een prachtig gezicht; rennend, springend en dansend van blijheid gingen de dames onder een stralend zonnetje de eerste grassprietjes tegemoet. Er was een enorme drukte op het weiland maar ook op de dijk, veel bezoekers kwamen naar de zuivelboerderij aan de overkant van de IJssel bij de uiterwaarden in Arnhem om van dichtbij zien hoe de dieren vanuit de stallen maar wat blij waren om weer naar buiten te gaan.

De bezoekers en de kinderen konden ook in de stallen naar de jonge kalfjes kijken, of een heerlijk zuivelproduct kopen in de boerderijwinkel van de zuivelboerderij. De kinderen vermaakten zich prima bij de stormbaan en bij het springkussen, er was een barista met heerlijke koffie, voor de liefhebbers van een ijsje was er een ijskraam, heerlijke koekjes bij de koekkraam of een lekker portie poffertjes van de poffertjeskraam!

Bart Lubbers, zijn vrouw Sabine en de vader van Bart kijken terug naar een hele mooie dag. Ook maakten ze bekend dat er op zaterdag 27 mei een open dag is met de officiële opening van de nieuwe zuivelfabriek. Je kunt een kijkje nemen in de zuivelfabriek en er is nog veel meer te doen op deze dag, binnenkort meer over deze dag op Westervoortplaza.nl.

Een impressie van deze dag bij Landwinkel IJsseloord:

foto’s en video: Marie Quickboots!