Klemsysteem voor zakken plastic verpakkingsafval

Klemsysteem voor zakken plastic verpakkingsafval

26 mei 2015 Uit Door Admin

Westervoort – In juni gaat de gemeente Westervoort met KlikM starten, KlikM is een eenvoudig klemsysteem waaraan de lusjes van de zakken voor plastic verpakkingsafval en drankenkartons snel in geklikt kunnen worden.

Op deze manier kan de SITA de zakken eenvoudig en centraal inzamelen. Bovendien waaien de zakken hierdoor minder snel over straat. Het zorgt dus voor een veiliger en schoner Westervoort.

De gemeente gaat op de onderstaande straten de klemmen aan lantaarnpalen bevestigen. Als er een KlikM systeem bij u in de straat is, kunt u uw plastic afvalzakken op de ophaaldag hieraan hangen.

De straten waar het KlikM systeem aangebracht wordt op de lantaarnpalen zijn: Broeklanden, Kerkstraat, Dorpstraat, Rijndijk, Hamersestraat, Noordelijke Parallelweg, Klapstraat, Liemersallee, De Camp, Kloeckenmorgen, ‘t Hoge Eind, Mosterdhof, Santacker, Rosmolen, Springland, Engelenland, Lange Griet, Lentsenburg en Het Gilde.

Heeft u hier vragen over of heeft u suggesties, dan kunt u contact opnemen met de afval-coaches van de gemeente: (026) 317 99 11. Een mail sturen kan ook: gemeente@westervoort.nl