Keukentafelgesprek met de gemeenteraad

22 januari 2015 Uit Door Admin

logo-gemeente-westervoortWestervoort – De gemeenteraad wil graag met de inwoners van Westervoort in gesprek.

Er verandert momenteel veel op het gebied WMO, Jeugd en Participatie. De gemeenteraad van Westervoort wil in gesprek met u over deze diverse thema’s. De eerste bijeenkomst is vorige week al geweest en die ging over de veranderingen in de WMO.

De tweede bijeenkomst gaat over de veranderingen in de Jeugdzorg.

De gemeenteraad van Westervoort wil in gesprek met jongeren en hun ouders(s), opvoeder(s) over de zorg die u nu ontvangt. Hoe is de zorg voor de jongeren nu georganiseerd en wat kan helpen om de zorg of dienstverlening te verbeteren? Op basis van uw ervaringen en kennis kan de raad het beleid controleren en op de lange termijn bijsturen als dat nodig is.  De gemeente hoort dit graag van u en nodigen u van harte uit op donderdag 29 januari bij jongerencentrum CREON aan De Rosmolen 27 in Westervoort van 19:30 uur tot 21:00 uur.

De derde bijeenkomst gaat over de Participatiewet.

De gemeenteraad is benieuwd naar uw ervaringen. Hoe heeft u tot nu toe deelgenomen aan de samenleving? Wat vindt u van de veranderingen in 2015? Op basis van uw ervaringen en kennis kan de raad het beleid controleren en op de lange termijn bijsturen als dat nodig is.

De gemeente hoort dit graag van u en nodigen u van harte uit op 2 februari in De Appelbloesem, Beekenoord 47c van 19.30 uur tot 21.00 uur
Aanmelden mag via emailadres griffie@westervoort.nl Op deze avond zijn de raadsleden van de volgende fracties aanwezig: CDA, D66, GroenLinks, PvdA, SP en VVD.