Kerstviering op eerste kerstdag in de Werenfriedkerk

Kerstviering op eerste kerstdag in de Werenfriedkerk

19 december 2023 Uit Door Admin

De kerstbellen zullen op eerste kerstdag, 25 december, om 10 uur, luiden in de Werenfriedkerk, en iedereen is uitgenodigd om deel te nemen aan een bijzondere gezinskerstviering. Ouders, grootouders, belangstellenden en alle kinderen worden van harte welkom geheten om samen de betovering van Kerstmis te ervaren.

Deze speciale viering belooft een feestelijk samenzijn te worden, met een hartverwarmend kerstspel en prachtige muziek verzorgd door het enthousiaste koor Con Brio. De kerk opent haar deuren voor een viering waarin jong en oud zich verbinden in de magie van het kerstverhaal.

Het hoogtepunt van de viering is een kerstspel in de vorm van een vertelpantomime. Wat dit extra speciaal maakt, is dat iedereen kan meespelen, ongeacht leeftijd of ervaring. Er is geen repetitie nodig; het enige wat je hoeft te doen, is goed luisteren naar de verteller en je laten meevoeren door de betovering van het moment.

De organisatoren zijn nog op zoek naar enthousiaste spelers om deel te nemen aan dit kerstspel. Kinderen van alle leeftijden zijn welkom, en niemand is te groot of te klein. Verkleedkleding in alle maten is beschikbaar, en er is geen oefening vereist. Het draait allemaal om samen zijn en genieten van de kerstsfeer.

Ben je geïnteresseerd om deel uit te maken van dit unieke kerstspel? Meld je dan snel aan bij Margreet (debreemargreet@gmail.com) of bij Hetty (hetty.alewijnse@ziggo.nl). De organisatoren zorgen ervoor dat iedereen zich welkom voelt, ongeacht of je lid bent van de kerk.

De Werenfriedkerk, gelegen aan Dorpstraat 61, opent haar deuren voor een onvergetelijke kerstviering waar liefde, samenzijn en vreugde centraal staan. Laat deze gelegenheid niet voorbijgaan en kom samen met je dierbaren genieten van een betoverende kerstochtend.