Kerstpakkettenactie van inloophuis de Herberg groot succes

Kerstpakkettenactie van inloophuis de Herberg groot succes

5 januari 2022 Uit Door Admin

De kerstpakkettenactie van inloophuis de herberg is een groot succes, ook mede door een flinke donatie van maar liefst 97 kerstpakketten die aangeboden zijn door Willemsen de Koning.

Al sinds begin december komen er vele donaties binnen van mensen die iets uit hun kerstpakket gedoneerd hebben voor deze actie. De kerstpakketenactie is voor mensen die een extra steuntje in de rug hard kunnen gebruiken.

Mocht u ook nog iets willen doneren? of heeft u nog iets in uw keukenkastje staan wat u niet gebruikt dan kunt u dit ook doneren. Etenswaren met een uiterste houdbaarheidsdatum tot minstens februari 2022. Géén alcohol en diepvriesproducten!

U kunt uw spullen alleen deze week nog inleveren tijdens de inloopmomenten bij Inloophuis De Herberg (Dorpstraat 107) Inleveren kan tot 8 januari op de volgende tijdstippen: Dinsdag 9:30-12:00 uur Woensdag 9:30-12:00 uur Donderdag 14:00-16:00 uur.
Is het niet mogelijk voor u om op deze tijden te komen of zijn zij er niet dan kunnen de spullen ook gebracht worden bij Jeannette Peters: adres vrouwenslag 15. Of bij Looyenland 61 bij Maroeska van T Veen- van der Zee. Of het kan in de grijze kist op het terras van het inloophuis gelegd worden.

Wilt u graag bijdragen maar niet door het inleveren van spullen? Dan kunt u ook geld overmaken zodat zij er spullen van aan kunnen schaffen. Dit kan op Rekening nr: NL 20 RABO 01 92 05 15 47 tnv: Stichting Inloophuis (De Herberg) Uw bijdrage komt zeer goed terecht!

Ook is er hulp van mensen voor het vervoer van de kerstpakketten zoals hier van de Ballonnenjuf en Roxy’s Karaokebar.