UPDATE 3-12-2021: De kerstmarkt is in verband met de huidige corona maatregelen afgelast !Ondanks de onzekere tijd waarin me met z’n allen leven, is de organisatie van Kerstmarkt Westervoort, met financiële steun van Winkeliersvereniging de Wyborgh, momenteel volop bezig met de voorbereidingen voor Kerstmarkt Westervoort 2021. 

Op vrijdag 17 december van 16:00 uur tot 21:00 uur hoopt de organisatie op en rondom het Dorpsplein van Westervoort opnieuw een Kerstmarkt te kunnen organiseren. In 2020 was dit niet mogelijk in in verband met Covid19.

Met ruim 35 kramen, zowel binnen als buiten, probeert de organisatie op een verantwoorde manier haar dorpsgenoten de kerstsfeer te laten opsnuiven. Er zal dit jaar weer een mooi programma met diverse optredens van dansgroepen en koren aangeboden worden op het podium voor het gemeentehuis. Er komt een aantal oude ambachten en ook de Kerstman zal aanwezig zijn.

Kleurplaat
Kinderen kunnen in de twee weken voorafgaand aan de Kerstmarkt, vanaf maandag 6 december, een kleurplaat ophalen bij de winkeliers van de Wyborgh, of downloaden vanaf de website. De kleurplaat kan tijdens de kerstmarkt ingeleverd worden bij de Kerstman in ruil voor een kleinigheidje.

Er zijn nog enkele kramen beschikbaar. Interesse? Kijk op www.kerstmarktwestervoort.nl. Voor vragen e-mail: info@kerstmarktwestervoort.nl.

Door Admin