0 Comments

Op vrijdag 16 december is er, na 2 jaar afwezigheid, weer een gezellige kerstmarkt in het centrum van Westervoort. Op het Dorpsplein in Westervoort komen meer dan 30 kramen te staan met authentieke, ambachtelijke, en regionale producten. Er zijn oude Ambachten demonstraties zoals een mandenmaker een leerbewerker en een smid. 

Het prachtig aangelichte en gedecoreerde Dorpsplein brengt je in de sfeer van de kerst met verlichting en kerstvuren. Scouting Westervoort is op de kerstmarkt aanwezig waarbij je marshmallows kunt roosteren boven het kampvuur. De Kerstman zal ook aanwezig zijn op het plein, je kunt hem een hand geven of met hem op de foto gaan. De jongeren van jongerencentrum Creon en Beweegteam Westervoort verzorgen allerlei spelen zoals Lasergame en Archery attack in de voormalige schoenenwinkel.

Ook voor de inwendige mens is er voldoende gelegenheid om wat te eten of te drinken, Bakkerij Koenen staat op de markt met verse oliebollen en bij de kraam van Slagerij Hetterschijt kun je lekkere warme vleesproducten kopen. De Dolbotters staan er met een kraam waar een heerlijk drankje genuttigd kan worden. En natuurlijk is er heel veel muziek en dans op het grote podium.

Kleurplaat actie
Kinderen kunnen op de website kerstmarktwestervoort.nl een kleurplaat downloaden (deze zijn ook uitgedeeld op alle basisscholen in Westervoort) en inkleuren. Als je deze kleurplaat meeneemt naar de kerstmarkt kun je hem bij de Kerstman inleveren en krijg je een leuke verrassing. 

Optredens
Er zijn op het grote podium optredens van het Smartlappenkoor de Liemers, Balletschool Blanche, The New Voices, Aldo Dance Department en Tonny Willems zal tussendoor spelen op zijn accordeon. In de passage van het winkelcentrum zal Westfort Brass mooie muziek ten gehore brengen. 

De tijden van de optredens op het grote podium zijn:

  • 16:15 – 17:30 uur       Smartlappenkoor de Liemers
  • 17:45 – 18:00 uur       Balletschool Blanche
  • 18:00 – 18:30 uur       The New Voices
  • 18:45 – 19:00 uur       Balletschool Blanche
  • 19:00 – 19:30 uur       The New Voices
  • 20:00 – 20:30 uur       Popkoor Repeat
  • 20:30 – 20:45 uur       Aldo Dance Department

De entree van deze kerstmarkt is gratis!Author

info@westervoortplaza.nl