Kerstmarkt Westervoort

Kerstmarkt Westervoort

29 november 2019 Uit Door Admin

Op vrijdag 13 december is er in Westervoort weer de jaarlijkse kerstmarkt van 16.00 uur tot 21.00 uur op en rond het Dorpsplein in Westervoort.

Naast vele kraampjes met kerstartikelen en andere artikelen zijn er ook diverse oude ambachten aanwezig: zoals een Smid, een mandenvlechter & een naaldbindster. kinderen kunnen bij Scouting marshmallows roosteren boven het vuur of een ritje maken door het dorp met paard en wagen.

Met optredens van:
Balletschool Blanche, Popkoor Repeat, The new voices, Dansgardes Dolbotters, smartlappenkoor de Liemers, Aldo dance department, Westfort Brass en Peter Loeters

Voor de kinderen zijn er kinderactiviteiten van Créon in en rondom het voormalige pand van Schuurman Schoenen: Ze kunnen Lasergamen, in de Octopus en zijn er diverse knutselactiviteiten.

De Werenfriedkerk is ook de gehele avond geopend. Gratis chocomelk + koekje, een tentoonstelling kerststallen uit de gehele wereld en er is een levende kerststal en ook daar zijn diverse optredens (ook geopend op zaterdag van 18.30 – 21.00 uur en op zondag van 14.30 – 17.00 uur)