Kerstdiner voor alleenstaanden op kerstavond

Kerstdiner voor alleenstaanden op kerstavond

24 december 2015 Uit Door Admin

Westervoort – Mikado Welzijn, Kulturhus de Nieuwhof, Jumbo Mennings en JCPS hebben op kerstavond een driegangendiner voor 100 alleenstaande inwoners uit Westervoort verzorgd die anders alleen zouden zijn met kerst. Het diner vond plaats in Kulturhus de Nieuwhof.

Mikado Welzijn en het Kulturhus hebben deze gezellige avond gerealiseerd voor alleenstaanden, juist op deze dagen, die voor sommigen als erg eenzaam worden ervaren. Met dit diner probeert de organisatie iets te doen tegen het sociale isolement waarin steeds meer alleenstaanden terechtkomen.
De ingrediënten van het diner werden geheel verzorgd via een donatie en kerstactie van Jumbo Mennings en JCPS ‘Jouw Complete Party Service’ die de champagne, de welkoms-hapjes en de salades sponsorde.

Mikado en Kulturhus de Nieuwhof sluiten met deze actie aan bij activiteiten die al 14 jaar door ‘Stichting Kestmisactie Duiven en Westervoort’ met succes worden georganiseerd. Stichting Kerstmisactie Duiven en Westervoort zullen dit jaar op 2e kerstdag voor ongeveer 250 man in de OGtent in Duiven een etentje realiseren.