Kerst Sing à Long & Concert in de Werenfriedkerk

Kerst Sing à Long & Concert in de Werenfriedkerk

2 december 2019 Uit Door Admin

Westervoort – Geniet 15 december van een onvergetelijk kerstgebeuren in de Werenfriedkerk in Westervoort. Wees erbij en kom alvast in die heerlijke, warme en gezellige kerstsfeer. Carla Herlfterkamp brengt met haar begeleiders een afwisselend, warm en sfeervol kerstconcert.

Het programma wordt afgewisseld met luister en meezingnummers, waarbij de bezoekers dit keer dus gewoon lekker voluit mee mogen zingen!
In de donkere dagen voor Kerst komen ze allemaal weer voorbij: de kerstliedjes. Van traditionele tot hippe kerstsongs. De meeste kunnen we dromen en van A tot Z meezingen en dat laatste kan die middag! Yes! We nemen je mee langs echte Kerst-klassiekers maar ook langs eigentijdse top-40 hits. We zingen in het Engels, maar ook in het Nederlands.

Zingen is heerlijk en werkt ontspannend. Samen zingen is nog gezelliger en fijner, want wat is er mooier dan muziek met elkaar delen.
Carla Herlfterkamp: muzikaal leider en zangeres.
Kirsten van Oort: piano
Theo Scholten: accordeon.
Vincent Gal: percussie.
Met medewerking van vele gastzangeressen.

De bezoekers ontvangen een Sing à Long boekje, dus mocht je een liedje niet zo goed kennen, dan lees/zing je lekker uit het boekje mee. Lekker achteroverleunen en heerlijk luisteren, mag natuurlijk ook altijd.

Kaarten voor donateurs, inclusief koffie of thee, bedragen € 6,=, bij Cigo in de voorverkoop € 7,50 en aan de deur € 10,=. Ook kunt u uw kaarten à € 7,50 via de site https://www.vriendenwerenfriedkerk.nl/activiteiten bestellen.

Het concert begint om 15.00 uur en duurt tot 17.00 uur. De deur is open om 14.30 uur, zodat u voorafgaande aan het concert nog een kopje koffie of thee kunt gebruiken. In de pauze kunt u, tegen betaling, fris of glühwein verkrijgen. De opbrengst is voor het behoud van de Werenfriedkerk in Westervoort.

Meer over Carla in het kort:
Als heel klein meisje speelde ze, op de toetsen van de radio, met de muziek mee die door de huiskamer klonk. De liefde voor muziek werd gevoed door haar moeder, die vaak de liedjes uit haar optredens in oorlogstijd én daarna zong. Later zong Carla solo`s in het kerkkoor en vaak driestemmig met haar zus en moeder tijdens de afwas.
Bloed kruipt waar het niet gaan kan en uiteindelijk is Carla vele jaren na haar studie HBO-J (Jeugdwelzijnswerk) en werk in die richting, op latere leeftijd toch muziek gaan studeren. Sinds die tijd gaat bijna al haar aandacht naar de muziek. Zo zingt in diverse bands o.a.: Très jazz, waar ze onlangs nog een optreden had tijdens Doesburg Jazz. Daarnaast is ze de zangeres bij de Duitse baJAZZo BigBand in Emmerich. Verder brengt ze met haar trio haar Theaterconcert: ‘Wat mij betreft…’Geheel in het Nederlands. Ze werkt samen met diverse pianisten en vaak met een vaste contrabassist waarmee ze, tijdens optredens, een afwisselend repertoire brengt van pop, jazz en motown. Het is heerlijk om met zoveel verschillende begaafde muzikanten te mogen werken, ik voel me een bevoorrecht mens om met hen muziek naar de mensen te mogen brengen! Naast zangeres geeft ze ook zangles en volgens Carla is er niets mooiers dan mensen te laten groeien en laten geloven in hun eigen kunnen.
Carla houdt van muziek en het verbinden van mensen. Door dit te combineren is dit Sing à Long programma ontstaan. Dit programma kent diverse uitvoeringen en vallen onder het Sing à Long & More principe.