Kermisreceptie stichting Kermis Westervoort

Kermisreceptie stichting Kermis Westervoort

5 oktober 2019 Uit Door Admin

Vrijdagavond was er in het café van zalencentrum Wieleman een kermisreceptie. Een samenkomst van Burgemeester en wethouders van de gemeente Westervoort, de exploitanten van de kermisattracties, de EHBO, buurtbewoners, beveiliging en verkeersregelaars, de stroomleverancier, medewerkers van de buitendienst van de gemeente, de kermispromotor en het Comité Kermiskoning schieten Westervoort.

Het doel van deze avond, dat door de stichting kermis Westervoort georganiseerd werd, was om in een informele sfeer alle betrokkenen van de kermis te ontmoeten en elkaar beter te leren kennen en te proosten op de kermis. Na de speeches werd er een eerste rit in de autoscooter gereden, en kon ook de eerste rit in de breakdance gemaakt worden. (tekst gaat onder de foto door)

Kermiscomité Westervoort

Martin Wieleman probeerde nog om een bruid, die op dat moment een feest aan het vieren was in de zaal, in de breakdance te krijgen maar dat paste niet 🙂

Vanmiddag start de Westervoortse kermis om 14.00 uur ! De officiële opening wordt dan gedaan door burgemeester Arend van Hout. Ook is er van 14.00 uur tot 16.00 uur de mogelijkheid om verkleed op het plein bij Wieleman te komen en dan je favoriete prinses of superheld te ontmoeten. Ook worden de kinderen gratis geschminkt.

Voor iedereen, hele fijne kermisdagen !