Kerkbanken uit de Werenfriduskerk te koop

Iedereen kent het Biddle Brugje met die muurschilderingen van kunstenaar Chris Biddle? Dan weet u waarschijnlijk ook van de erbarmelijke staat waarin de schilderingen waren en hoe mooi hij nu weer wordt. Stichting Stimulatie Cultureel Westervoort wil de schilderingen behouden, hiervoor loopt nog een inzamelingsactie vanwege een gat in de begroting. Het opknappen is namelijk nog niet rond. Om een extra bijdrage te creëren willen we geld inzamelen door kerkbanken afkomstig uit de Katholieke Werenfriduskerk te verkopen. Deze banken zijn vanwege een herbestemming van het kerkgebouw opgekocht.

We willen deze als eerste te koop aanbieden aan de Westervoortse mensen, zodat ook deze banken behouden blijven en niet in de vergetelheid zullen verdwijnen. Zo dient het ene goede doel het andere, want de opbrengst van de banken zal ten goede komen van de renovatie. En de banken zijn enorm populair! Veel mensen hechten waarde aan een blijvende herinnering

Weer anderen maken de bank exact op maat en verwerken ‘m op een creatieve wijze in hun interieur.

Kom daarom a.s. zaterdag 29 april aanstaande van 10.00 tot 14.00 uur de banken bekijken! De verkoop vindt plaats vanuit de Katholieke Werenfriduskerk aan de Dorpstraat.

Mocht vervoer een probleem zijn kunnen we daar eventueel in ondersteunen.

Voor vragen kunt u contact opnemen met Pieter Bisselink (06 5514 2242) of met Hans Derksen (06 5333 6921).

U hebt al een bank voor € 150,-

Draag bij aan het behoud van de Westervoortse cultuur, want ‘cultuur veur cultuur is nooit te duur!’

Graag tot zaterdag!