Jumbo zomerfair

aug 23, 2014

Westervoort – In Westervoort is vrijdagavond het feestweekend “Westervoort in beweging” begonnen met de Jumbofair en kinderrommelmarkt.

Om 16.00 uur begon de braderie die helaas letterlijk en figuurlijk de eerste paar uren in het water viel, door onophoudelijke regenval bleef het tot een uur of 7 vrij rustig op de braderie maar toen brak de zon door en werd het flink druk.

Het centrum stond vol kraampjes van zowel winkeliers als andere kooplieden die hun waar aan de man probeerden te brengen. Ook enkele verenigingen en organisaties presenteerden zich op de braderie.

Op de Kloosterdreef was de kinderrommelmarkt maar deze viel jammer genoeg letterlijk en figuurlijk in het water, door de onophoudelijke regenval kozen de meeste kinderen er voor om de spulletjes in te pakken en naar huis te gaan.

Ook was er op de Kerkstraat de Wyborgh Arena waar diverse artiesten optraden waaronder Emile Hartkamp, WAS, Yalisha Mustamu & Thimoty Riley en balletschool Blanche.

Veel mensen kwamen naar het gezellige centrum toe. Om te kijken, te keuren, te kopen of om elkaar te ontmoeten en een praatje te maken.

Hier een impressie van deze dag

Door Admin