Jouw oude klassenfoto ook op de expositie op het Dorpsplein ?

Jouw oude klassenfoto ook op de expositie op het Dorpsplein ?

26 juli 2023 Uit Door Admin

Vanaf heden zijn in het leegstaande pand t.o. de Lidl op de hoek Kerkstraat/Dorpsplein een aantal klassenfoto’s van Westervoortse scholen te zien. Daarnaast heeft samensteller Frans Brink ansichtkaarten/foto’s van Westervoortse scholen tentoongesteld.

Frans heeft van dorpsgenoten een 20-tal foto’s ontvangen maar er is ruimte om zeker een stuk of 50 foto’s, vergroot naar het formaat A3, als herinnering aan de inwoners van Westervoort te laten zien.
Deze expo van oude klassenfoto’s is te zien tot begin september waarna de jaarlijkse expositie van beeldmateriaal van de Westervoortse Kermis een vervolg krijgt.

Naast foto’s voor de expo van van de klassenfoto’s zoekt samensteller Frans Brink ook beeldmateriaal voor de jaarlijkse exposities van de Westervoortse Kermis en het carnaval in Westervoort. Na de foto’s in bruikleen ontvangt men deze na een paar dagen weer retour, Foto’s en/of ansichtkaarten graag afgeven bij Cigo op winkelcentrum de Wyborgh of graag een telefoontje naar 06-40956169.

Foto uit 1967 met links meester Bodewes en rechts meester de Klein en o.a. de leerlingen Henk Boerboom, Wim Teunissen, Walter de Theije, Jan Wienholts, René Koedijk en anderen.