Jorne’s laatste werkdag bij Jumbo Westervoort zal hij niet snel vergeten

Jorne’s laatste werkdag bij Jumbo Westervoort zal hij niet snel vergeten

19 november 2021 Uit Door Admin

Vanavond is Jorne iets later thuis van zijn werk.. De laatste werkdag van de groenteboer van de Jumbo op de Broeklanden zal hij niet zo snel vergeten.

Voor Jorne uit Winterswijk is het de laatste dag dat hij als groenteboer bij de Jumbo in Westervoort staat. Hij heeft 8 jaar in Westervoort op de groenteafdeling van de Jumbo gestaan en gaat nu aan de slag in een broodjeszaak in Doetinchem. Collega’s van hem hadden vrijdagmorgen zijn wagen helemaal ingepakt met folie dus heeft Jorne een extra klusje na het werk 🙂

Jorne, bedankt namens heel veel Westervoorters, voor je service en vriendelijkheid en succes bij je nieuwe job in Doetinchem (red.)

-------------------------------------------------------
Door de coronacrisis heeft Westervoortplaza het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij krijgen geen subsidie en wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van adverteerders. Maar bedrijven hebben het ook moeilijk en dus niet veel financiële ruimte om te adverteren. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons! Via onderstaande button kan een donatie gedaan worden, het bedrag is zelf aan te passen. Bij voorbaat dank!!!