Jongen van fiets getrokken en mishandeld

Jongen van fiets getrokken en mishandeld

15 maart 2024 Uit Door Admin

De politie is op zoek naar getuigen van een mishandeling die op vrijdag 1 maart in het Horsterpark in Duiven plaatsvond. Een minderjarige jongen uit Duiven is hier door een groepje van drie verdachten van zijn fiets getrokken en in elkaar geslagen en getrapt.

Twee van de verdachten sloegen en trapten, de derde stond erbij en filmde de mishandeling. Er is meerdere keren tegen het hoofd van het slachtoffer getrapt. Een voorbijganger zag de mishandeling en heeft ingegrepen door roepend op de verdachten af te lopen, waardoor zij op de vlucht sloegen.

Dit alles gebeurde op het fietspad langs het spoor in het Horsterpark, rond 15.00 uur in de middag.
Een vierde persoon heeft de mishandeling ook gefilmd. De politie is in het bezit van de videobeelden van deze mishandeling.

Omdat het slachtoffer minderjarig is en de verdachten mogelijk ook, maakt de politie deze beelden nog niet openbaar. Ze verzoeken de verdachten dan ook om zich spoedig bij de politie te melden. Ook wil de politie graag de getuige spreken, die de mishandeling heeft doen stoppen. Van deze getuige weet de politie alleen dat het een man betreft. Als er meer mensen zijn die iets gezien of gehoord hebben, laat dit dan ook aan de politie weten. 

De verdachten waren alle drie jonge mannen en allen in het zwart gekleed, met zwarte hoodies (over hun) petjes/mutsen. De verdachte die trappen op het hoofd uitdeelde droeg een witte muts en witte sneakers.

De politie laat via social media weten dat de jongens die er mee te maken hebben verstandig moeten zijn en zichzelf moeten melden. Dit kan door te bellen naar 0900-8844 of meld je aan de balie van het bureau van Politie Zevenaar op de Zonegge 24-04.

Heb je informatie over de verdachten maar meld je dit liever anoniem? Bel dan via meldmisdaadanoniem op telefoonnummer 0800-7000.