Jeugdteams AVW’66 spelen komende periode tegen gasten van Vitesse

Jeugdteams AVW’66 spelen komende periode tegen gasten van Vitesse

24 februari 2016 Uit Door Admin

Westervoort/Arnhem – Vitesse heeft met een aantal verenigingen en scholen uit het buitenland middels daar aanwezige profclubs connecties. In het kader hiervan komen geregeld jeugdteams en schoolklassen naar Vitesse om daar te trainen, maar ook om het stadion en trainingscomplex Papendal te bezoeken. Ook bezoeken zij een wedstrijd van Vitesse.

Op 24 oktober vorig jaar speelde de C-junioren teams van AVW’66 al wedstrijden in Westervoort tegen teams van Blyth Bridge Highschool uit Engeland. Komende vrijdag 26 februari zijn er kinderen uit China op bezoek bij Vitesse op Papendal. E-pupillen teams van AVW’66 spelen dan wedstrijden op Papendal tegen deze Chinese kinderen. Voor AVW’66 spelen de E5 en E6 om 17.30 uur en de E4 daarna. De wedstrijden worden niet gespeeld op het trainingscomplex van Vitesse maar op het kunstgrasveld op Papendal.

Op zondag 13 maart komen teams van Birley College uit Engeland naar AVW’66. Zij zijn dat weekend te gast bij Vitesse en komen nadat Vitesse in het Gelredome tegen Feijenoord gespeeld heeft naar AVW’66 om tegen de C-junioren en D1 pupillen te spelen. Zij komen dan met 3 teams. De wedstrijden zullen rond 17.30 uur beginnen.

AVW’66 is zeer in haar nopjes met het feit dat Vitesse teams van AVW’66 benaderd om tegen haar gasten te voetballen, wanneer zij bij Vitesse op bezoek zijn.