0 Comments

Zaterdag 25 november staat de intocht van Sinterklaas gepland in Westervoort. De Sint heeft laten weten dat hij dit jaar weer aankomt per boot op de Veerdam in Westervoort! Sinterklaas hoopt om 10.30 uur met zijn pieten en page veel kinderen te mogen ontmoeten op de Veerdam bij de IJssel. Sinterklaas wordt opgewacht door Timo en Stefan en natuurlijk de burgemeester. Deze zal Sinterklaas op gepaste wijze naar het dorp begeleiden, samen met de echte Liberté pietenband.

Route van de Sinterklaas Optocht

Sinterklaas zal vervolgens in optocht door het dorp gaan. Hij gaat met de Dolbottersboot vanaf de hoek bij Wieleman (11.00 uur) via de Klapstraat, de Kerkstraat naar het Dorpsplein (11.30 uur). Waarna hij nog een bezoek brengt aan de De Wyborgh.

Kleurwedstrijd

Ook dit jaar is weer een kleurwedstrijd georganiseerd. Hiervoor zijn de kleurplaten op de scholen en peuterspeelzalen uitgereikt. En mocht je ook nog een broertje of zusje hebben die wil kleuren, bij de Cigo hebben ze nog wat kleurplaten op voorraad! Deze kleurplaten lever je uiterlijk 22 november in bij de Cigo. Want die nacht zal de jurypiet de mooiste kleurplaten kiezen. Kijk goed uit tijdens de optocht, Sinterklaas heeft de winnende kleurplaten bij zich en rijkt onderweg de prijzen uit en kinderen die winnen (en dat willen) mogen dan een stukje mee op de boot!Author

info@westervoortplaza.nl