Integrale controles op bedrijventerreinen in Duiven en Westervoort

Integrale controles op bedrijventerreinen in Duiven en Westervoort

11 december 2019 Uit Door Admin

De gemeenten Duiven en Westervoort hebben wederom een integrale controle gehouden op de bedrijventerreinen: Centerpoort-Noord (Duiven) en op Het Ambacht (Westervoort). De controle was een vervolg op de controle van 8 oktober 2019. Beide controles hadden als doel om zicht te krijgen op wat er precies op onze bedrijventerreinen gebeurt.

De controle is gedaan in samenwerking met de partners politie, Liander, douane, brandweer en omgevingsdienst. De controle is onderdeel van de gezamenlijke aanpak tegen ondermijning. Door te blijven controleren willen alle partners criminelen geen kans geven om illegale praktijken uit te voeren.

Resultaten
De controle is opnieuw goed verlopen. We hebben meer zicht gekregen op de witte vlekken. Er zijn in totaal ongeveer 25 panden bezocht.

Burgemeester Arend van Hout, voorzitter van de regionale stuurgroep Samen Weerbaar: “Een veilig bedrijventerrein met een goede uitstraling is een gezamenlijke verantwoordelijkheid van overheid én ondernemers. Met deze integrale controles maken we dat nog eens duidelijk.”