Inloopkast De Cirkel moet haar deuren sluiten

Inloopkast De Cirkel moet haar deuren sluiten

11 mei 2023 Uit Door Admin

Inloopkast De Cirkel op winkelcentrum de Wyborgh moet haar deuren sluiten omdat de winkel plaats moet maken voor een andere winkelier. In de herinrichtingsplannen van Winkelcentrum De Wyborgh is er onvoldoende plek om alle winkeliers en Inloopkast de Cirkel een pand aan te bieden.

Bij inloopkast de Cirkel kunnen mensen kleding die ze niet meer dragen inleveren. De kleding wordt dan door vrijwilligers beoordeeld. Sommige items worden voor een kleine prijs doorverkocht in de winkel en de rest kan worden gebruikt voor accessoires. Geen enkel kledingstuk gaat verloren.

In een bericht aan de klanten laat de organisatie het volgende weten:

“Na een zeer succesvolle periode van twee jaar aan het Dorpsplein 108 in Westervoort moet de organisatie helaas bekend maken dat Inloopkast de Cirkel haar deuren moet sluiten. Wij zijn allemaal diep geraakt door dit nieuws en de manier waarop het ons ten gehore gebracht is. Desondanks focussen wij ons altijd liever op het positieve.

Eigenlijk zijn wij nog helemaal niet klaar om te sluiten. Laat je handtekening in de winkel of via onderstaande link achter, zodat inzichtelijk wordt hoe veel mensen gebaat zijn bij onze winkel. Of, breng je gouden tip met betrekking tot een nieuwe locatie in Westervoort en Duiven (minimaal 200m2) langs. Een concrete oproep daarvoor volgt later. https://www.petitie24.nl/petitie/4767/inloopkast-de-cirkel-verdient-een-doorstart

Voorlopig blijft de Cirkel gewoon nog draaien. Kleding kan gewoon nog ingeleverd worden! Verdere details over exacte data volgen nog en mogen jullie tijdig van ons verwachten via een van onze kanalen. Alvast bedankt aan onze klanten dat wij dit voor jullie al die jaren hebben mogen doen.
Maar nu eerst: nogmaals hartelijk bedankt voor de prachtige kansen en tijden die we met zijn allen hebben gehad. Het was geweldig.
Team Inloopkast De Cirkel,”

De gemeente Westervoort heeft aangegeven dat ze de inloopkast een warm hart toedragen en als ze mogelijkheden zien om de winkel te helpen, ze dat zullen doen.