Inloophuis De Herberg vindt tijdelijk onderkomen bij voetbalvereniging AVW’66

Inloophuis De Herberg vindt tijdelijk onderkomen bij voetbalvereniging AVW’66

2 april 2024 Uit Door Admin

Vorige week is het Inloophuis De Herberg tijdelijk verhuisd naar de locatie van voetbalvereniging AVW’66. Aanleiding hiervoor was de sluiting van het gebouw “De Herberg” vanwege ingrijpende werkzaamheden aan de verbouwing van de kerk en de pastorie.

Na een zoektocht naar een beschikbare en geschikte vervangende ruimte, is er voor het Inloophuis gelukkig onderdak gevonden in het gebouw van AVW’66.

Voor een kopje koffie of thee, een luisterend oor en een praatje, bent u de komende tijd welkom op de locatie van AVW’66, Brouwerslaan 4 in Westervoort. De gastvrouwen en heren van het Inloophuis zullen u zoals gebruikelijk hartelijk ontvangen.

De activiteiten tijdens de inloopuren gaan door op maandag van 10.00 uur tot 12.00 uur op dinsdag en woensdag van 9.30 uur tot 12.00 uur, op donderdag van 14.00 uur tot 16.00 uur en op vrijdag van 10.00 uur tot 12.00 uur. De Lunch en de maaltijd gaan tijdelijk niet door. Voor meer informatie over het Inloophuis De Herberg en de recente verhuizing, kijk op www.inloophuisdeherberg.nl

Op de foto zie je Lonneke Kosters, lid van het bestuur van De Herberg en Paul Janssen van AVW’66