Indische middag in de Werenfriedkerk Westervoort

Indische middag in de Werenfriedkerk Westervoort

20 mei 2024 Uit Door Admin

De Stichting Vrienden van de Werenfriedkerk organiseert op zondag 16 juni 2024 een gezellige Indische middag vol muziek, dans, verhalen, gedichten en smakelijke Indische hapjes. Dit evenement biedt het Westervoortse en Liemerse publiek een unieke kans om actief kennis te maken met de rijke culturele aspecten van de Indische Liemerianen.

Programma

Duo Ds. Sing. Jazz met Dani Torlentino en Andries Geldof opent de middag met sfeervolle en swingende liedjes die meteen de toon zetten voor een warme en ontspannen sfeer. Aansluitend zorgt de band Joe Pasanea & Friends voor uiterst dansbare nummers, waaronder de populaire poco poco, een dans waarbij iedereen uitgenodigd wordt om mee te doen.

Amber Nefkens zal de aanwezigen betoveren met haar Indische liedjes en boeiende vertellingen, terwijl Humphrey Ottenhof inspirerende verhalen en gedichten voordraagt die de rijke traditie en geschiedenis van de Indische gemeenschap belichten. Leni Landeweer geeft een demonstratie van diverse dansen en laat zien hoe je met eenvoudige bamboe-instrumenten, zoals de anklung, prachtige muziek kunt maken.

Naast het culturele programma zijn er verschillende kraampjes waar bezoekers kunnen genieten van heerlijke Indische hapjes, zowel warm als koud. Ook zijn er boeken en snuisterijen te koop die de Indische cultuur en erfgoed weerspiegelen.

Praktische Informatie

De Indische middag vindt plaats in de Werenfriedkerk, gelegen aan de Dorpstraat 61 in Westervoort. De deuren openen om 13.00 uur en het evenement duurt tot 17.00 uur. De entree bedraagt € 10,- per persoon. Kaarten zijn verkrijgbaar bij de Cigo Westervoort op winkelcentrum de Wyborgh.

Kom en beleef een middag vol cultuur, muziek en gezelligheid. De Stichting Vrienden van de Werenfriedkerk heet iedereen van harte welkom! Mis deze unieke gelegenheid niet om de Indische cultuur van dichtbij te ervaren.