Iets organiseren tijdens Giro d’Italia? kom naar de bijeenkomst

Iets organiseren tijdens Giro d’Italia? kom naar de bijeenkomst

16 februari 2016 Uit Door Admin

Westervoort – De Giro d’Italia, één van de grootste wielerrondes ter wereld, gaat in 2016 van start in Gelderland! Op zondag 8 mei doen de renners Westervoort aan.

WP408De provincie Gelderland en de gemeenten Apeldoorn, Arnhem en Nijmegen hebben gezamenlijk het top wielerevenement naar Nederland gehaald. Na de 1e- etappe (tijdrit) op 6 mei in Apeldoorn volgen nog twee etappes in Gelderland, van Arnhem naar Nijmegen op 7 mei (180 kilometer) en een dag later in omgekeerde richting (190 kilometer). Na de eerste drie dagen op Nederlandse bodem vliegen de renners op maandag 9 mei naar Italië.

Lijkt het u leuk om iets te organiseren die dag, eventueel door de krachten te bundelen met andere enthousiaste inwoners, ondernemers of organisaties? Kom dan op donderdag 18 februari van 19.30 tot 21.15 naar zalencentrum Wieleman (Dorpstraat 11 Westervoort). Hier wordt een presentatie gegeven door Iris Harskamp en Régine van Heest van Giro Nederland. Ook is de mogelijkheid om na te praten, ideeën uit te wisselen en vragen te stellen

Aanmelden
Bent u van plan om aanwezig te zijn bij de bijeenkomst, dan dient u dit aan de gemeente door te geven i.v.m. de organisatie. Aanmelden kan door een mail te sturen naar gemeente@westervoort.nl.
Voor meer informatie over de wielerronde kunt u kijken op www.girogelderland.nl. De laatste nieuwtjes worden ook gedeeld via: twitter.com/Girogelderland en www.facebook.com/girogelderland
Heeft u vragen over de informatieavond? Stuur dan een e-mail naar gemeente@westervoort.nl of neem telefonisch contact op via (026) 317 99 11.