Hossa 2014 nog groter dan voorgaande edities

21 augustus 2014 Uit Door Admin

Westervoort – Dit jaar is de derde editie van het meezingfestijn “Hossa” op het feestterrein van Van Essen.

Een nog grotere tent, met een capaciteit van 3000 mensen,  en een nog groter terrein zal dit jaar op 23 augustus garant staan voor een groot feest.
De artiesten die op zullen treden zijn, Django Wagner, Jannes, Big, Black & Beautiful.

Naast deze bekende artiesten is er dit jaar ook een tweede podium, het Hossa Talent Stage. Hier zullen beginnende regionale artiesten met elkaar gaan strijden om de titel Hossa! Talent van 2014. De talentenjacht duurt van 20.00 tot 22.45 uur. Daarna zal de winnaar of winnares bekend gemaakt worden.

Op het terrein komen diverse bars, toiletten en kluisjes. Ook zijn er voldoende beveiligers en EHBO’ers aanwezig. Ook is er de mogelijkheid om bittergarnituur, snacks, loempia’s, broodjes en vers fruit te kopen.

Ruim 85% van de kaarten zijn al verkocht. Dat is meer dan vorig jaar en toen was er de laatste week nog een enorme toeloop op de kaarten. De organisatie adviseert dan ook iedereen om zo snel mogelijk een kaartje te kopen, want mochten alle kaarten in de voorverkoop verkocht worden, dan is er geen mogelijkheid meer om nog kaartjes aan de deur te kopen. Ook goed om te weten is dat oude consumptiemunten van Hossa! alleen dit jaar nog ingewisseld kunnen worden. Bij volgende edities zijn ze niet meer geldig. Het feestterrein opent zaterdag 23 augustus om 19.00 uur haar deuren en het feest duurt tot 1.00 uur

Video: De beeldbuis

Hieronder een paar foto’s van de opbouw van de tent.