‘T Hoge Eind afgesloten van 25 mei t/m 5 juni i.v.m. asfalteringswerkzaamheden

‘T Hoge Eind afgesloten van 25 mei t/m 5 juni i.v.m. asfalteringswerkzaamheden

18 mei 2020 Uit Door Admin

Westervoort – In opdracht van de gemeente Westervoort wordt de deklaag van Het Hoge Eind vervangen. Dit zal gebeuren van 25 mei tot en met 5 juni.

De oude deklaag is versleten en moet worden vervangen en tevens zitten er een aantal scheuren in het wegdek die worden hersteld. De firma Schagen Infra zal de werkzaamheden uitvoeren.

Bereikbaarheid
Tijdens de werkzaamheden zal het verkeer worden omgeleid middels aangegeven route. Parkeren aan het Hoge Eind is niet mogelijk in de bovengenoemde periode. De parkeervakken moeten voor maandag 25 mei 7.00 uur vrij zijn. Bewoners van de Mommenkamp 23-43 kunnen het hofje verlaten via rijplatenbaan langs de voetbalkooi richting de Lentsenburg. De parkeergelegenheid aan het Biezenweitje is bereikbaar via het trottoir langs het Hoge Eind 56-70. Bewoners an Het Hoge Eind 74 -80 kunnen hun parkeergelegenheden verlaten via rijplatenbaan richting Het Biezenweitje. De aannemer zal deze week al beginnen met de maatregelen voor de omleidingsroutes.

Omleiding Bussen
In verband met de werkzaamheden rijden de bussen via een ander route, kijk op de oranje zakken die bij de haltes over de borden zitten om te kijken welke vervangende halte het u kunt nemen.

Contact:
De uitvoering van de werkzaamheden is in handen van Schagen Infra uit Hasselt. Voor vragen kunt u contact opnemen met de uitvoerder, 06-13743112.