Herfstconcert van Lenneke & Martin in de Werenfriedkerk

Op zondagmiddag 2 oktober 2022 organiseert de Vriendenstichting van de Werenfriedkerk te Westervoort het tweede concert na de coronatijd.

Dit keer wordt er een uniek concert aangeboden van het acoustic folk duo, Lenneke & Martin, die prachtige rustige muziek ten gehore brengen. Zij spelen voornamelijk akoestische covers van bekende en soms minder bekende (maar zeker niet minder mooie) country, americana en folk liedjes. Zij zingen de liedjes meerstemmig, begeleiden zichzelf op verschillende instrumenten met o.a. akoestische gitaar, banjo, mandoline. Kijkt u maar eens op de website van hen (lennekemartin.nl), daar krijgt u een indruk van de muziek die zij spelen.

Het concert is van 15.00 uur tot 17.00 uur. De entree bedraagt via de site (vrienden-werenfriedkerk.nl) en in de voorverkoop bij Cigo € 10,=. Aan de deur: € 12,50,=. Voor vrienden en één introducee € 7,50.

Koffie en thee gratis op vertoon van uw kaartje. In de pauze wordt er tegen betaling fris, wijn en bier geschonken.  Als u van heerlijke rustige muziek houdt dan is dit concert écht wat voor u! Zet de datum vast in uw agenda en geniet!