Heel gewoon, Westervoort schoon

Heel gewoon, Westervoort schoon

16 maart 2015 Uit Door Admin

Opschoondag1Westervoort – Op zaterdag 28 maart 2015 is het Landelijke Opschoondag.

Er zijn dan door het hele land leuke opschoonacties. Ook in Westervoort. Wijkraden zetten zich samen met wijkbewoners in voor een schone straat en buurt. Helpt u mee?

Hieronder staat een overzicht van de startlocaties en -tijden van de opschoonacties.

wijk startpunt tijd
Mosterdhof/Struikendoorn/Weem Zalencentrum Wieleman 10.00 uur
Broeklanden Wijkcentrum De Bult 10.00 uur
Leigraaf Het Simpke 10.00 uur
Neaderhuizen/Beekenoord/Kern Appelbloesem 10.30 uur
Hoogeind Kulturhus De Nieuwhof 10.00 uur
Ganzenpoel/Schans Engelenland 10.00 uur
Emmerik/Vredenburg Park Emmerik (evenemententerrein) 10.00 uur

Zo kunnen we van de Landelijke Opschoondag ook in Westervoort een succes maken! Want velen handen maken licht werk. Het is een actie die door de gezamenlijke aanpak veel gezelligheid onderling, een goed gevoel, ontmoeting met nieuwe buurtgenoten EN een schone, veilige en plezierige straat oplevert.

U hoeft niets mee te nemen. De wijkraad zorgt in samenwerking met de gemeente Westervoort voor de spullen die nodig zijn.

Woont u in een wijk waar geen wijkraad actief is en u wilt wel een actieve bijdrage leveren? Neem dan contact op met Karin Hammink, via telefoonnummer (026) 317 99 11.

Andere partijen dragen ook een steentje bij in het opschonen van Westervoort. Zo gaat er een aantal basisscholen in de week voor of na de Opschoondag aan de slag om de omgeving zwerfafvalvrij te maken. Verder gaan ook belangengroepen en –organisaties op pad tijdens de Landelijke Opschoondag.