Hart for her Westervoort bestaat 5 jaar!

Hart for her Westervoort bestaat 5 jaar!

1 september 2021 Uit Door Admin

Hartforher bestaat op 1 september 5 jaar, ter gelegenheid hiervan bieden zij, in het kader van de Nationale Sportweek, leden en niet-leden een gezondheidstest aan tussen 13 en 25 september.

Wil je wel eens weten hoe fit je nu echt bent? Of ken je iemand waarvan jij denkt dat zij een fittest wel zou willen? Meld je dan aan, zodat ze jouw test kunnen inplannen.

De test bestaat uit een feelgood meting, een korte conditietest en een uitgebreide lichaamsanalyse.
De test zal in totaal een kwartier in beslag nemen. hiervoor wordt een bedrag gevraagd van €15, waarvan €10 gaat naar het goede doel, namelijk Hart voor vrouwen, het onderzoeksfonds van Angela Maas, de bekende cardioloog die is gespecialiseerd in het vrouwenhart.

Zoals elk jaar wil Hart for her Westervoort weer een financiële bijdrage leveren aan het onderzoek naar het vrouwenhart. Mail naar janiek@hartforher.nl als jij een afspraak wil maken voor een test.

De testen kunnen worden ingepland op:
woensdag 15 en 22 september tussen 19.00 en 20.30
donderdag 16 en 23 september tussen 14.00 en 16.00
zaterdag 18 en 25 september tussen 10.00 en 12.00

Als jij na de test aan de slag gaat met één van de voedingsprogramma’s, dan herhalen ze de test gratis na 5 weken. Ook als je nu nog geen lid bent, en je neemt na de test een proefabonnement van 5 weken.