Oud wethouder Hans Breunissen heeft tijdens de afscheidsreceptie, ter gelegenheid van zijn 20- jarige wethouderschap, een erepenning van de gemeente Westervoort ontvangen.

Deze penning is een hoge, gemeentelijke onderscheiding waarmee Breunissen wordt beloond voor zijn jarenlange inzet als wethouder. De erepenning wordt in uitzonderlijke gevallen toegekend als blijk van waardering en erkentelijkheid aan hen, die zich jegens de plaatselijke gemeenschap in hoge mate verdienstelijk hebben gemaakt. De gemeenteraad heeft veel waardering voor zijn prestaties en besloot Hans daarom op deze manier te eren.

Heel veel mensen waren donderdag naar zalencentrum Wieleman gekomen om afscheid te nemen van Hans als wethouder. Hieronder waren veel oud collega’s en mensen van verenigingen en clubs, maar ook vrienden en familie. Ondanks de oproep om als cadeautip een donatie over te maken naar de Stichting Stimulatie Cultureel Westervoort, werd Hans bedolven onder de cadeau’s. Hans werd ook door de SSCW benoemd tot ambassadeur van de Biddle-brug.

Hans Breunissen heeft in de afgelopen 20 jaar veel meegemaakt in de Westervoortse politiek, maar ook in het dorp zelf. Want Hans was overal te bekennen waar maar iets te doen was, en is een betrokken wethouder voor de gemeente Westervoort geweest.

Hans Breunissen gaf in een speech aan dat hij niet achter de geraniums gaat zitten, maar actief bezig te blijven binnen de gemeenschap. Hij bedankte ook iedereen voor de samenwerking in de afgelopen 20 jaar.