Handwerkochtenden bij Inloophuis De Herberg 

Handwerkochtenden bij Inloophuis De Herberg 

22 september 2023 Uit Door Admin

Inloophuis De Herberg is gestart met tweewekelijkse handwerkochtenden. Tijdens deze handwerkochtenden kunnen mensen hun eigen handwerk meenemen en gezellig samen met anderen aan de slag gaan.

Er kan van elkaar worden geleerd, deelnemers kunnen gezellig samen zijn en een gesprek voeren en zijn lekker bezig. De handwerkochtenden worden begeleid door twee ervaren handwerkers (breien, haken) en vinden eens per twee plaats op vrijdag van tien tot twaalf. De eerstvolgende ochtenden die gepland staan zijn 22 september, 6 oktober en 20 oktober.

Martinique Walraven, coördinator bij Inloophuis De Herberg: “Bij het handwerken kun je denken aan breien en haken, maar bijvoorbeeld ook aan borduren. Ieder is welkom met zijn eigen handwerk. De handwerkochtend is gezellig, er is oog voor elkaar, je mag leren en er is ook ruimte voor een gesprek met elkaar. Dat past daardoor heel mooi bij wat we willen voor onze bezoekers. Aandacht voor elkaar, gezelligheid en contact.”

Deelname is gratis. Wel vraagt Inloophuis De Herberg mensen om zich aan te melden. Dat kan via een mail naar info@inloophuisdeherberg.nl of door binnen te lopen tijdens openingstijden. De openingstijden zijn te vinden op de website: www.inloophuisdeherberg.nl