Haikuavond Luistercafé in Westervoort: Een Poëtische Beleving

Haikuavond Luistercafé in Westervoort: Een Poëtische Beleving

25 maart 2024 Uit Door Admin

Op donderdagavond 28 maart wordt het Trefcentrum aan de Dorpstraat 102 in Westervoort omgetoverd tot een oase van poëzie en muziek tijdens de Haikuavond Luistercafé. Deze avond biedt de gelegenheid om te genieten van de kunst van de haiku, geleid door de getalenteerde Westervoortse dichters Herman Delwig en Humphrey Ottenhof.

Een haiku, een kort en niet-rijmend gedicht, vangt de essentie van het moment en de zintuiglijke ervaring van de dichter. Het is een uitnodiging om de schoonheid van de wereld te ervaren in slechts enkele woorden.

De avond belooft niet alleen inspirerende voordrachten van Delwig en Ottenhof, maar ook de gelegenheid voor het publiek om zelf deel te nemen aan het creëren van haiku’s. De sfeer wordt verder verrijkt met de betoverende harpmuziek van Rosa Strohmaier, waardoor een betoverende ambiance ontstaat die de verbeelding prikkelt en de ziel voedt.

Mis deze bijzondere gelegenheid niet om ondergedompeld te worden in de wereld van de haiku. Kom naar het Trefcentrum op 28 maart en laat je verrassen door de kracht van poëzie en muziek.

Datum: Donderdagavond 28 maart
Tijd: 19:30 uur
Locatie: Trefcentrum, Dorpstraat 102, Westervoort

Toegang is gratis.