0 Comments

Gymnastiekvereniging ALDO (Altijd Lenig Door Oefening) uit Westervoort bestaat dit jaar 60 jaar. En dat laten ze niet ongemerkt voorbijgaan. Om dit te vieren geven ze op zondag 27 november een grote jubileumshow met als thema “Rond de Wereld”

In deze show geven de leden van ALDO demonstraties van de verschillende lessen die door ALDO worden gegeven. ALDO is een veelzijdige vereniging, er wordt niet alleen gymnastiek en turnen maar ook andere lessen zoals Freerunning en Dans gegeven.

De show bestaat uit twee delen. Van 12.00 uur tot 14.45 uur worden er demonstraties gegeven van Ouder-peutergym, Gym Uniek, Gymnastiek en Dans en Freerunning. Van 15.30 uur tot 17.45 uur woroden er demonstraties gegeven van Dans, Freerunning en turnen en worden er filmpjes getoond van Dames-heren turnen, Fitgym en Jazz dance.

Het belooft een prachtige show te worden, aldus het bestuur van de gymnastiekvereniging. De show vindt plaats op zondag 27 november in Kulturhus ‘De Nieuwhof’ (Rivierweg 1, Westervoort).
De entree is gratis.

En wat een contrast tussen hoe het begon en hoe het nu is. De zwart-wit foto van het eerste lustrum in 1987 laat zien met welke beperkte materialen ALDO is begonnen. Hoe anders is dat nu met alle materialen die ALDO nu heeft om de leden de kunst van gymmen, turnen en freerunnen bij te brengen.Author

info@westervoortplaza.nl