Gym Uniek ALDO gesponsord door Brimata

Gym Uniek ALDO gesponsord door Brimata

5 juni 2024 Uit Door Admin

Zaterdag 25 mei heeft Gymnastiekvereniging ALDO een cheque van 800 Euro mogen ontvangen van stichting Brimata, voor de kinderen van Gym Uniek. De cheque werd tijdens de Gym-Uniek lessen uitgereikt door Hans Breunissen en Wendy.

Gym-Uniek is voor alle kinderen die om wat voor reden dan ook niet gemakkelijk mee kunnen doen in het ‘reguliere’ sportaanbod maar wel willen oefen met hun motoriek. 

Chloé, de leidster, vertelt enthousiast: “Bij onze lessen staat plezier en het opdoen van zoveel mogelijk succeservaringen voorop. Een verstandelijke, gedragsmatige of motorische uitdaging, alle kinderen zijn hier welkom. Het is een fijn groepje van 6 kinderen momenteel. De lessen zijn gevuld met klauter-, balans-, schommel- en balspellen. We kijken echt per kind wat mogelijk is. Voor de ene is dat schommelen op een grote mat en voor de ander is dat een bal over rollen. Kleine uitdagingen aangaan op je eigen niveau met plezier, daar gaan we voor!”

“We zien veel blije gezichten tijdens de training, ieder kind is actief op zijn eigen tempo en eigen manier. Ook ouders zitten niet stil en mogen samen met hun kind meedoen”. Met de cheque van stichting Brimata hebben we een schommelstoel en een vliegschommel kunnen aanschaffen.