Groot feest voor bewoners van de Wilgenpas

Groot feest voor bewoners van de Wilgenpas

20 augustus 2017 Uit Door Admin

Westervoort – Zondag was er een groot feest voor de bewoners van woonzorglocatie De Wilgenpas aan het Geerken in Westervoort.

Jos Schoot van JCPS had vorig jaar al een gratis feest georganiseerd voor het echtpaar Teunissen en dit jaar was De Wilgenpas de locatie voor het gratis feest. De bewoners genoten met volle teugen van deze gezellige dag.

Dit feest werd mede mogelijk gemaakt door vele sponsoren die vrijwillig hun deel aan dit feest hebben bijgedragen. Jumbo Mennings heeft de volledige omzet van hun kraam aan de Wilgenpas geschonken, Deverra Jansen legde de gehele dag vast op de gevoelige plaat. en er was live muziek van Hans Jansen en René le Blanc “de Nederlandse Tom Jones”. Voor de kinderen was er een suikerspin en popcorn kraam van Ron Maanen en tevens was er voor de bewoners een barbecue en een drankje van jcps.nl

Er werden oud-Hollandse spelen gedaan en ook stonden er kleine dieren op het terrein. Ook was een rommelmarkt waar inwoners spulletjes konden verkopen. De gewenste geluidsinstallatie’s heeft Jos ook al kunnen schenken aan de Wilgenpas. Jos geeft ook aan dat dit allemaal niet mogelijk geweest was zonder de sponsors die aan deze dag hebben meegewerkt.