Geslaagd Koningsfeest in Westervoort

Geslaagd Koningsfeest in Westervoort

28 april 2019 Uit Door Admin

Westervoort – Zaterdagmorgen om kwart over tien opende Burgemeester van Hout Koningsdag op het Dorpsplein in Westervoort. Het Wilhelmus klonk van fanfare OBK en de vlag werd gehesen.

Vanwege het slechte weer werden de vrijmarkt en enkele kinderactiviteiten in de lege winkelpanden van Blokker en Schuurman schoenen en de passage van winkelcentrum de Wyborgh gehouden.

Het weer was niet al te best, soms wat zon en soms vergezeld met een buitje. Voor de kinderen maakte het niet zoveel uit, voor de allerkleinsten was er een springkussen op het Peuterplein. Er kon geknutseld worden, kinderen konden zich laten schminken en er was een heuse bowlingbaan aanwezig. Op het Dorpsplein was een Food&Lifestyle markt en op het podium waren er optredens van clown Sander, Go Diva Dance, Balletschool Blanche, Dansstudio Kerima en een optreden van Janae (the voice kids).

Vanaf het Dorpsplein naar zalencentrum Wieleman reed er een treintje waarin de kinderen met hun ouders gratis konden meerijden naar de evenementen die daar plaats vonden.

S’middags was er bij Wieleman ook veel te doen, hier stond een hele lange stormbaan van 50 meter en konden de kids meedoen aan het pannavoetbal. Binnen in de zaal kon er geschminkt worden, was er een kinderdisco en waren er theatervoorstellingen. Op het podium in de zaal verzorgden Dj’s de muziek en rond de klok van 16.00 uur was het Open Podium.

een impressie van deze dag: