kb00014Westervoort – Wethouder Hans Breunissen heeft zaterdagmorgen op een ludieke wijze, door middel van het doorknippen van een hondenriem, een nieuwe campagne van de gemeente gestart.

De gemeente wil de mening van de burgers horen wat betreft het hondenbeleid. Ook als u goede ideeën heeft om bepaalde problemen op te lossen dan wil de gemeente dat graag van u horen. Zaterdag stond de groene caravan op het Dorpsplein en hier kwamen ook veel mensen naar de groene caravan toe om hun mening te geven.

En als u een bezoek brengt op een van de momenten en de vragenlijst invult, dan kunt u gratis met uw trouwe viervoeter op de foto. De foto krijgt u direct mee.

Ook kan er via de website van de gemeente Westervoort een vragenlijst ingevuld worden om uw meningen kenbaar te maken. Klik hier voor de vragenlijst

Op donderdag 25 september, van 13.00-18.00 uur staat de caravan bij de diverse hondenlosloopplaatsen en op vrijdag 3 oktober, van 14.00-18.00 uur, bij winkelcentrum Broeklanden (JUMBO) en op zaterdag 4 oktober, van 10.00-15.00 uur, bij winkelcentrum De Wyborgh.

Alle reacties zijn waardevol. Als u geen hond heeft hoort de gemeente ook graag wat uw mening is over het hondenbeleid van de gemeente. Door het verzamelen van de reacties gaat de gemeente kijken waar verbeteringen mogelijk zijn.